Reklama

Reklama

Adam Svatoš

Adam Svatoš

nar. 16.06.1979 (44 let)

Biografie (1)

Adam Svatoš bylo a stále je jméno skloňováno především v hudební branži díky hip-hopové tvorbě.  V 90. letech ještě pod pseudonymem Deph založil skupinu Chaozz, jež je dodnes nejprodávanější a nejpopulárnější kapelou tohoto žánru u nás.  Začátkem nového tisíciletí se uskupení Chaozz rozpadá a Adam Svatoš, nyní už pod přezdívkou Kato zakládá novou pražskou formaci Prago Union, kde svou textařskou tvorbu vypiloval do dokonalosti (Kato se mimo jiné v mezidobí živil… (více)

Zajímavosti (5)

Čtvrtá hvězda (2014)

  • Ve znělce seriálu, kterou zkomponoval Adam Svatoš, a která zazní na začátku každého dílu po krátké úvodní scéně, můžeme v pozadí hudby slyšet naštvané a sprosté výroky Dána ubytovaného v hotelu z prvního dílu "Kytara", který si stěžoval na recepčního Štěpána (Václav Neužil) poté, co František (Ivan Trojan) ukradl jeho ženě umělý chrup.  Dále lze ve znělce slyšet výroky prostitutky Libušky (Klára Melíšková) z 5. dílu "Zlatý důl", jimiž láká anglicky mluvícího hosta. Všechny věty v pozadí jsou v angličtině. (skinny9)

Čtvrtá hvězda (2014)

  • Jan Prušinovský rapera Adama Svatoše, známého spíše jako Depha alias Kata, dříve obsadil do menší role TV filmu Čistá práce z cyklu Nevinné lži (od r. 2013), čímž se postaral o jeho televizní debut. Ve Čtvrté hvězdě Prušinovský Svatošovi umožnil pro změnu debut filmového skladatele. (Šéfik)

Galerie (10)

Reklama

Skladatel

Herec

Host

Reklama

Reklama