foto

Tattiawna Jones

  • nar. 1985
    Manitouwadge, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pryč od všeho
2014 Robocop
2013 Tru Love
2011 Klíčovou dírkou
2010 Ledové sny
2009 Unstable (TV film)

TV seriály

2019 The 100 (TV seriál)
Memento Mori (S06E06)
The Gospel of Josephine (S06E05)
The Face Behind the Glass (S06E04)
další epizody (4)
2018 Take Two (TV seriál)
The Devil You Know (E06)
Příběh služebnice (TV seriál)
První krev (S02E06)
Jiné ženy (S02E04)
The Bold Type (TV seriál)
We'll Always Have Paris (S02E10)
The Domino Effect (S02E06)
Stride of Pride (S02E05)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Místo pro ženu (S01E06)
další epizody (7)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Mother's Day (E10)
Savior Unknown (E09)
The Larsons' Dog (E08)
další epizody (10)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Rocket Man (S01E07)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktoriin kříž (S06E09)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Xs and Os (S02E12)
Half Way (S02E07)
Rules of Thirds (S02E06)
další epizody (4)
Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
Fit for Duty (S05E11)
další epizody (12)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13)
One for the Money (S01E09)
Rookie Blue (TV seriál)
Krvavý úplněk (S02E03)
Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Team Player (S04E16)
Blue on Blue (S04E15)
další epizody (21)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Jumping at Shadows (S03E06)
The Other Lane (S03E05)
Severed Ties (S03E02)
další epizody (4)
2009 Connor Undercover (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Behind the Blue Line (S02E18)
The Good Citizen (S02E17)
You Think You Know Someone (S02E16)
další epizody (14)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace