foto

Jay Chandrasekhar

  • nar. 9.4.1968 (52 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Superpoldové 2
2016 Blue Mountain State: The Rise of Thadland
2014 Outlaws, The (TV film)
2012 Jak vyloupit spermabanku
2006 Oktoberfest
2005 Mistři hazardu
2004 Klub hrůzy
2001 Superpoldové
1996 Puddle Cruiser

TV seriály

2020 Schooled (TV seriál)
FeMellor (S02E12)
2019 Schooled (TV seriál)
The Rudy-ing of Toby Murphy (S02E03)
Tamagotchis and Bells (S01E03)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Vytoč M jako Murtaugh (S03E11)
Huangovi v Americe (TV seriál)
TMI: Too Much Integrity (S06E08)
Goldbergovi (TV seriál)
Animal House (S07E04)
Dana's Back (S07E02)
8-Bit Goldbergs (S06E19)
další epizody (4)
2018 Instinct (TV seriál)
Long Shot (S01E08)
Single Parents (TV seriál)
That Elusive Zazz (S01E11)
The Mayor (TV seriál)
The Lockdown (E11)
Život beze slov (TV seriál)
ON THE R-O-- ROAD A-G-- AGAIN (S03E20)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Workin' the 'Ween (S05E03)
Goldbergovi (TV seriál)
Bohemian Rap City (S06E07)
Hersheypark (S06E04)
2017 Život beze slov (TV seriál)
S-H-SHIPPING (S02E06)
Huangovi v Americe (TV seriál)
A League of Her Own (S04E06)
Superstore (TV seriál)
Lost and Found (S02E10)
Nová holka (TV seriál)
Young Adult (S06E18)
The Cubicle (S06E12)
2016 The Grinder (TV seriál)
Full Circle (E22)
A System on Trial (E19)
Šílená bejvalka (TV seriál)
When Will Josh See How Cool I Am? (S02E02)
Nová holka (TV seriál)
Jeff Day (S05E15)
2015 The Grinder (TV seriál)
The Curious Disappearance of Mr. Donovan (E03)
Noční směna (TV seriál)
Need to Know (S02E07)
Nová holka (TV seriál)
The Crawl (S04E15)
Zpátky do školy (TV seriál)
Základy přežití v divočině (S06E10)
Základy emailové bezpečnosti (S06E06)
2014 Nová holka (TV seriál)
Micro (S04E04)
Sestra III (S03E18)
Zpátky do školy (TV seriál)
Zachraňte Greendale (S05E12)
Úvod do učitelství (S05E02)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Dead and Alive (S03E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
Pokroková dokumentární filmová tvorba (S04E06)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
Baby Fever (S01E20)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
More Like Stanksgiving (S03E04)
You Snooze, You Bruise (S02E19)
Meat the Parrots (S02E11)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez práce nejsou koláče (S04E05)
Zpátky do školy (TV seriál)
První dynastie Chang (S03E21)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Sára (S05E12)
Agentura Jasno (TV seriál)
Let's Doo-Wop It Again (S06E13)
2011 Up All Night (TV seriál)
First Night Away (S01E08)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Girl with the David Tattoo (S01E08)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Superstition (S03E07)
The Peak (S03E04)
Výtržnosti (S02E13)
další epizody (4)
Zpátky do školy (TV seriál)
Aplikovaná antropologie a kuchařské umění (S02E22)
Úvod do politologie (S02E17)
Chuck (TV seriál)
Chuck a balkon (S04E11)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Pondělní maraton (S01E10)
Zpátky do školy (TV seriál)
Diplom z mixologie (S02E10)
Chuck (TV seriál)
Chuck a oživlá mrtvola (S03E17)
Agentura Jasno (TV seriál)
Gentlemani nevymřeli... ale někdo ano (S05E04)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fly by Knight (E15)
Chuck (TV seriál)
Chuck a líbánky na předměstí (S02E13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vraždy po indicku (S04E06)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Seventeen: Bye, Bye Baby (S02E10)
Chapter Four: Bombay Highway (S01E04)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight of the Hunter (E05)
Chuck (TV seriál)
Chuck a bývalka (S02E06)
Agentura Jasno (TV seriál)
Největší dobrodružství v dějinách veřejnoprávní televize (S03E04)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Justice is Blind (S01E17)
Altar Egos (S01E16)
Beef Consommé (S01E13)
2003 Arrested Development (TV seriál)
My Mother the Car (S01E08)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Superpoldové

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Superpoldové 2

Host

TV pořady

2018 Nailed It! (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2005 Reel Comedy: The Dukes of Hazzard (TV pořad)
2002 Comedy Central Canned Ham: Super Troopers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce