foto

Lonny Chapman

  • nar. 1.10.1920
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • zem. 12.10.2007 (87 let)
    Studio City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Štvanec
2000 Falešná hra
1997 Hlídač mrtvých
1991 Případ doktorky Willisové (TV film)
1990 The China Lake Murders (TV film)
1988 Baby M (TV film)
1986 Ber 52
1983 Cave-In! (TV film)
Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
1982 Hranice
Rainmaker, The (TV film)
1981 Steeler and the Pittsburgh Kid, The (TV film)
1980 Když se čas naplnil
Zběsilý útěk
1979 Hanging by a Thread (TV film)
Lawman Without a Gun (TV film)
Norma Rae
1978 Bad News Bears Go to Japan, The
Teror z nebes (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
1976 Moving Violation
The Witch Who Came from the Sea
1975 Last Survivors, The (TV film)
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
Kde roste červené kapradí
Return of the Big Cat (TV film)
The Whiz Kid and the Mystery at Riverton (TV film)
Větrná smršť (TV film)
1973 Hunter (TV film)
Running Wild
1972 Banacek (TV film)
Malí kovbojové
Run, Cougar, Run
The Screaming Woman (TV film)
Visions... (TV film)
1971 Marriage: Year One (TV film)
Welcome Home, Soldier Boys
1970 Držím se v řadě
1969 Pobertové
Seber prachy a zmiz
1968 Plíživý měsíc
1967 A Covenant with Death
Hodina pušek
1966 The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
1963 Ptáci
1956 Baby Doll
1955 Na východ od ráje
1954 Young at Heart

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
King (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1958 The Investigator (TV seriál)

Dokumentární

2005 East of Eden: Art in Search of Life
Needs of Kim Stanley, The
1980 John Wayne the Duke Lives On: A Tribute
1979 The Horror Show - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace