foto

Oh-joong Kwon

  • nar. 24.11.1971 (47 let)
    Městský obvod Mapo, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kong gane
2008 Majimak seonmul
2007 Narara Heo Dong-gu
Sarangbang seonsuwa eomeoni
Yonguijudo miseu sin
2005 Orora gongju
2004 Sisilli 2km
2003 Bomnalui gomeul johahaseyo?
Tyoobeu
1998 Keuriseumaseue nuni naerimyeon

TV seriály

2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
2016 Aiga dasut (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
Misseu ajumma (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2009 Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Sikgaek (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
2004 Cheonsaeng yeonboon (TV seriál)
섬마을 선생님 (TV seriál)
2003 Damo (TV seriál)
헬로 발바리 (TV seriál)
2000 Joa joa (TV seriál)
Wenmanhaeseon keudeuleul makeulsu eopda (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
Saramui jip (TV seriál)
1998 Saranghae saranghae (TV seriál)
1994 Sarangui insa (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jeja, Okhanheum

Host

TV pořady

2017 아이돌 드라마 공작단 (TV pořad)
2016 Video seuta (TV pořad)
2014 나는 남자다 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky