foto

Ernst Umhauer

  • nar. 2.12.1989 (30 let)
    Cherbourg - Octeville, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diabolique (TV film)
2014 Après les cours
2012 U nich doma
2011 Mnich
2008 Corbeaux, Les (TV film)

TV seriály

2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky