foto

Kai Vaine

  • nar. 11.7.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taksvärkkipäivä
Uusi Päivä: Mä voin selittää kaiken (TV film)
2016 Tomaatti
2015 Talvisydän
2014 Ei kiitos
Hyvä ihminen
2012 Hvězdy nad hlavou
2007 Rok vlka
Sanaton sopimus (TV film)
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Parinvaihto (studentský film)

TV seriály

2018 Ratamo (TV seriál)
Idiootti (E08)
Isoveli (E05)
Tyttö (E03)
další epizody (4)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Slummituristit (S01E03)
Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (12)
Ismo (TV seriál)
2013 Nymfit (TV seriál)
Parannuskeino (E06)
Pako (E05)
Quid Pro Quo (E04)
další epizody (6)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Heikkoja hetkiä (E04)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
další epizody (4)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)

Host

TV pořady

2015 1001 Rikua (TV pořad)
Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Vino Show (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace