foto

Anssi Leino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Se mieletön remppa
2017 Saattokeikka
2016 God hates Finland
Kielikysymys
2014 Ei kiitos
Paras ystävä
2013 Eskapistit
2012 Láska a jiné trable
2011 Surnuaiavahi tütar
2010 Ilmianto (TV film)
Vahtimestari
2008 Totuus vai tehtävä (studentský film)
Z (studentský film)
2007 Muuttopäivä (studentský film)
2006 Painajaiset (studentský film)
2005 Iltasatu (studentský film)
Kotivideo (studentský film)
2004 Apinoiden kuningas (studentský film)
Operaatio Vieras äly (studentský film)

TV seriály

2020 Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Nezvěstní (S02E06)
další epizody (8)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)
Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Modřiny (S01E11)
Na vlastní pěst (S01E10)
další epizody (12)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Tapaus Sofia Sivenius 2/2 (E12)
Tapaus Sofia Sivenius 1/2 (E11)
Tapaus Vaartama & Vaartama (E10)
další epizody (12)
Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
další epizody (11)
2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)

Dokumentární

2020 Kuka on Jenni?
2019 Nejšťastnější muž na zemi
2018 Att sminka en gris
2011 Navždy vaše
2009 Liikkumavara
2008 Leikki
2007 Kesän lapsi (studentský film)
2006 Mausoleumi (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 God hates Finland

Herecká filmografie

Filmy

2003 Sibelius
2002 Umur
2001 Rentun ruusu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky