foto

Tiina Lymi

  • nar. 3.9.1971 (47 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Olen suomalainen
2018 Supermorče
2015 Armi elää!
2014 Ei kiitos
2012 Láska a jiné trable
2008 Erottamattomat
2005 Aikuisten oikeesti (divadelní záznam)
Stíny štěstí
2004 Juoksuhaudantie
2003 Nainen kedolla (TV film)
Nousukausi
2002 Tappava säde (TV film)
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
Rikos ja rakkaus
1997 Viisi tytärtäni (TV film)
1993 Akvaariorakkaus

TV seriály

2018 Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (8)
2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
další epizody (4)
Sekasin (TV seriál)
Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
další epizody (10)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (10)
Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (8)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)
Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
další epizody (10)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Sakke (S01E02)
Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Intiimi haastattelu (E03)
Suhteen markkina-arvo (E02)
další epizody (4)
Maleena (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Tunteen palo (TV seriál)
Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Nahkiaiset (TV seriál)
Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Milkshake (TV seriál)

Dokumentární

2003 Elämysmatka Nousukauteen

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tarhapäivä
2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
2016 Mimo mapu
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
další epizody (4)

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2010 Kirjan takana (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ylen hyvä: Koulutus voittaa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Isät, pahat ja pojat (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Paristo (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace