foto

Tuomas Uusitalo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ei kiitos
2013 Hummeri nimeltä Frank
Kalervo Palsa ja kuriton käsi
Vše pro vlast
2011 Jussi Vares: Smrt panen
Likainen pommi
Tunarit
2009 Levoton rauha (TV film)
Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2008 Putoavia enkeleitä
2007 Lieksa!
2004 Impérium jazzu
Tango (studentský film)
2003 Raid
2002 Rumble
2000 Kuningas Hidas
Lohdutusseremonia

TV seriály

2016 Gigglebug (TV seriál)
2015 Ismo (TV seriál)
Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2013 Kikattava Kakkiainen (TV seriál)
2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Asiakaspalvelua ja treffejä (S03E09)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (4)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Heikkoja hetkiä (E04)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Harmaata rahaa (S01E02)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)

Dokumentární

2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film) - a.z.
2005 Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef (TV film)
2003 Leningrad Cowboys: Global Balalaika Show (koncert)

Hudební videoklipy

1993 Leningrad Cowboy - These Boots (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
2005 Pimeä puoli (TV pořad)
2004 Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 Makaroff & Modig (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace