foto

Rauno Ahonen

  • nar. 11.7.1962 (57 let)
    Hyrynsalmi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 95
2014 Ei kiitos
2011 Enon opetukset (TV film)
Maaginen kristalli
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Lokakuun valoa (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
2008 Päätalo
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
2004 Impérium jazzu
2003 Mosku - lajinsa viimeinen
2002 Haaveiden kehä
Rumble
Tappava säde (TV film)
Turkkilainen shakkikone
2000 Laina-aika
1999 Ihon aika (TV film)
Mennyt heinäkuu (TV film)
Vesikertomuksia
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
Tommy a přítel z divočiny
Vastanaineet
1997 Kipinä (studentský film)
Tumppu (studentský film)
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Marja (TV film)
1993 Paatti (studentský film)
1992 Kastajaiset (studentský film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (10)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
Mun ainoot 30 minsaa (TV seriál)
Henkilöllisyydet (E02)
2012 Apinatasavalta (TV seriál)
Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (9)
Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
další epizody (5)
2011 Erikoispartio (TV seriál)
Maailmanparantaja (TV seriál)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Uudet vaatteet (S01E05)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Jaettu vastuu (E02)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Punahilkka (TV seriál)
2006 Tää ei jää tähän (TV seriál)
Kummallinen käsikirjoitus (E04)
Koti vai koti? (E03)
Sami tekee löytöjä (E02)
další epizody (4)
2005 Presidentit (TV seriál)
Neljä laukausta (E01)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (5)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (7)
2002 Hurja joukko (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
Vakavaa viihdettä (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Tilinteko (S01E10)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (7)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)

Dokumentární

1999 Kaksi tietä
Köyhien apostoli

Host

TV pořady

2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace