foto

Eija Nousiainen

  • nar. 25.10.1944 (76 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Daemonia Neurofunk
2014 Ei kiitos
Ricky Rapper 4: Námluvy
2011 Eetu ja Konna
2010 Huomisen muisto (studentský film)
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Lacrimosa
2003 Sibelius
2000 Autobus sebevrahů
Automat na lásku
Ilmalaiva Finlandia (TV film)
1999 Kulkuri ja joutsen
Sestřička
1998 Going to Kansas City
1997 Pekko ja unissakävelijä
1987 Kummitäti (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
1977 Lohikäärme (TV film)
Zajícův rok
1976 Outo (TV film)
1971 Saatanan radikaalit
Tieasioita (TV film)
1968 Vihreä leski
1967 Laulu tuhannesta yksilöstä (TV film)
Sodan ja rauhan äänet (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Viikon kahdeksas päivä (TV film)

TV seriály

2020 Ei haukku haavaa tee (TV seriál)
Ei ole koiraa karvoihin katsomista (E03)
2019 Pientä laittoa (TV seriál)
Imekääpä tynkää (E07)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2016 Luottomies (TV seriál)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Oikeus omaan elämään (E01)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Ei miehen varaan saa jättäytyä, Ria! (E05)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Häät ja hautajaiset (E04)
Unen vanki (E01)
1991 Edessä lupaava tulevaisuus (TV seriál)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
Sairaanhoitaja (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)

Dokumentární

2010 Timanttikoirien vuosi 1984

Host

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky