foto

Wanda Dubiel

  • nar. 15.11.1974 (44 let)
    Mikkeli, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shake!
2014 Ei kiitos
2013 Ti praví
2012 Index lásky
2011 Hella W
Pussikaljaelokuva
2010 Kierre (studentský film)
2009 Dům košaté lásky
2000 Automat na lásku
1997 Kaken pesula
Skin Deep
1994 Paratiisin lapset

TV seriály

2017 Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
další epizody (9)
2016 Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Kuka olikaan voittaja? (S02E10)
další epizody (12)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Uutta ja vanhaa (E09)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Sodassa ja rakkaudessa (S01E12)
Naismafian kuski (S01E11)
Omaa parasta (S01E10)
další epizody (12)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1997 Nitrokabinetti (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
The Wall Suomi (TV pořad)
2014 Vino Show (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace