foto

Beata Parkanová

  • nar. 18.1.1985 (35 let)
    Třebíč, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Slovo
2018 Chvilky
2015 Andílek na nervy
2013 Chvilky (studentský film)
2011 Když muž neví (studentský film)

Dokumentární

2015 Kdo neskáče, není Čech (TV seriál)
Sláva vítězům, čest poraženým (E07)
Ženy v útoku (E06)
Rozjaření (E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Slovo
2018 Chvilky
2013 Chvilky (studentský film)
2011 Když muž neví (studentský film)

Dokumentární

2010 Revolver Revue (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chvilky (studentský film)

Host

TV pořady

2019 Ceny české filmové kritiky 2018 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky