foto

Mark Harris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Black Privilege (TV film)
2016 36 Hour Layover
2015 My First Love
Stock Option (TV film)
2014 Black Coffee
2010 Black Butterfly

Dokumentární

2017 Five Came Back (TV seriál)
The Price of Victory (E03)
Combat Zones (E02)
The Mission Begins (E01)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Black Privilege (TV film)
2016 36 Hour Layover
2015 My First Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace