foto

Eun-hee Bang

  • nar. 1.12.1967 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Daehani, Min-guk ssi
Kyeongchuk! Urisarang
2006 Yeoreumi gagjeone
2001 Geunyeoege jamdeulda
1997 Bbeuajong
Eoksootang
Neombeo 3
1996 Den, kdy prase spadlo do studny
1994 Gumiho
1992 달은... 해가 꾸는 꿈
1990 Bi ohneun nal su chaehwa
Janggunui adeul

TV seriály

2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
Gangnam seukaendeul (TV seriál)
2017 Dasi mannan segye (TV seriál)
Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
Missing9 (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
2015 Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Naeildo kantabille (TV seriál)
Peulrooto bimilgyeolsadae (TV seriál)
2013 Apppaneun byeontaejoong (TV seriál)
Deo isangeun mot chama (TV seriál)
Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Taeyangeui shinbu (TV seriál)
Youngdo darireul keonneoda (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Namja yiyagi (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Hyangdanjeon (TV seriál)
Kyeowulsae (TV seriál)
Motdoen sarang (TV seriál)
Mun hee (TV seriál)
2006 Uri dasi saranghalkkayo (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)
Hwansaeng - nekseuteu (TV seriál)
걱정하지마 (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
2003 Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
2001 순자 (TV seriál)
1998 Dandanhan nom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky