foto

Antonio Jaramillo

  • nar. Tijuana, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Solver
2016 Kartonový boxer
The Wilding (TV film)
2013 El Teniente Amado
Westside (TV film)
2012 Divoši
2009 Hranice
2006 Da Vinciho poklad

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Caught Stealing (E13)
2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Cuervo/Tz'ikb'uul (S01E10)
Serpiente/Chikchan (S01E09)
Rata/Ch'o (S01E08)
další epizody (10)
Tým SEAL (TV seriál)
Santa Muerte (S02E09)
Parallax (S02E08)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Clear History (E05)
Lucifer (TV seriál)
What Would Lucifer Do? (S03E04)
2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
The Breach (S01E11)
What Devil Do (S01E10)
další epizody (6)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Ghost in the Machine (S01E11)
Devious Maids (TV seriál)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
Cries and Whispers (S03E08)
2014 Gang Related (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Victims of Love (S03E12)
další epizody (9)
2013 Arrested Development (TV seriál)
It Gets Better (S04E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Exil (S13E14)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Means & Ends (S06E12)
2010 Outlaw (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Doživotní prázdniny (S06E08)
2006 Fashion House (TV seriál)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Návštěva zubaře (S01E21)
Čarodějky (TV seriál)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace