foto

Kai-chi Liu

  • nar. 7.4.1954 (66 let)
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 All's Well, Ends Well 2020
Declared Legally Dead
2019 P feng bao
2018 Guo chun tian
L Storm
Nepolapitelný padělatel
2016 V obležení
Weeds on Fire
2015 Džúnen
Gao deng kuo shao mou jian ri ji
Guilty
2014 Fan mai ai
Jiu huo ying xiong
Jun zhong le yuan
Mo jing
Z feng bao
2013 Dang C yu shang G7
Ip Man: Poslední boj
Se qing 298-03
Sheng dan mei gui
2012 Di liu jie
Virový faktor
Xiao shi de zi dan
2011 B+zhen tan
Du Huo 2
Laughing Gor Qian Zui Fan
Suan ba la, lao dou!
Wo ai xiang gang
Ying xiong die xue
2010 Informátor
Tanec ohnivých draků
Yue guang bao he
2009 Odstřelovač
San tiao zhai lu
Wang jiao jian yu
2008 Da sou cha zhi nu
Dan Dao
Kapka krve
Qing tai
Shi fen zhong qing
2007 C+ zhen tan
Men tu
2006 Siu sum ngan
2005 A sao
Chong bu zhi
Hei bai zhan chang
Meng long
Shen jing xia lu
Zóna smrti
2004 Koma
New Police Story
2003 Fu bo
Kap sze moon yat goh gei kooi
Volavka II
2002 Return from the Other World
2001 Chang zai wo xin
You ren shuo ai wo
Zui ji zhi shou
1999 Tian shi zhi cheng
Xing yue tong hua
1997 Nan de you qing lang
1995 Fu gui ren jian
1994 999 shui shi xiong shou
Mie men can an II: Jie zhong
Sha dian yu sha ren shi ban
Xin tian long ba bu zhi tian shan tong lao
1993 Zhi zun sa liu ji zhi: Tou tian huan ri
1992 Long Min
Xing qi wu zhi wu nan
1990 Chu shi qi bing
1989 Red Force 4
Ultra Force 3: Pod policejní ochranou
1988 Ji xu tiao wu
Tian tang xue lu (TV film)
Zui jia nu xu
1985 It's a Drink, It's a Bomb!
1983 Feng kuang ba san
1981 Foo ji ching
Here Comes Fortune

Dokumentární

2011 Datong, the Great Society

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky