foto

Ciara

  • nar. 25.10.1985 (35 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Double Dutchess: Seeing Double, the Visual Experience
2016 The Keys of Christmas
2012 Můj otec je šílenec
2011 Mama, I Want to Sing!
2006 Rozjeď to naplno

TV seriály

2011 Love Advent (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)

Dokumentární

2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)

Hudební videoklipy

2019 Taylor Swift - You Need To Calm Down (hudební videoklip)
2018 Ciara - Level Up (hudební videoklip)
2016 Fergie - M.I.L.F. $ (hudební videoklip)
2015 Ciara - Dance Like We're Making Love (hudební videoklip)
Ciara - I Bet (hudební videoklip)
2013 Ciara - Body Party (hudební videoklip)
Ciara feat. Nicki Minaj - I'm Out (hudební videoklip)
2012 Ciara - Sorry (hudební videoklip)
Ciara: Got Me Good (hudební videoklip)
2010 Ciara - Gimmie Dat (hudební videoklip)
Ciara - Speechless (hudební videoklip)
Ciara feat. Ludacris - Ride (hudební videoklip)
Just Stand Up (hudební videoklip)
Usher feat. Nicki Minaj - Lil Freak (hudební videoklip)
2009 Ciara - Like a Surgeon (hudební videoklip)
Ciara feat. Justin Timberlake - Love Sex Magic (hudební videoklip)
Ciara feat. Missy Elliott - Work (hudební videoklip)
Ciara feat. Young Jeezy - Never Ever (hudební videoklip)
Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin' Back My Love (hudební videoklip)
2008 Ciara feat. T-Pain - Go Girl (hudební videoklip)
2007 Ciara - Like a Boy (hudební videoklip)
Ciara feat. 50 Cent: Can't Leave 'em Alone (hudební videoklip)
2006 Ciara - Promise (hudební videoklip)
Ciara feat. Chamillionaire - Get Up (hudební videoklip)
2005 Ciara - And I (hudební videoklip)
Ciara feat. Ludacris - Oh (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ciara & Fatman Scoop - Lose Control (hudební videoklip)
2004 Ciara feat. Missy Elliott - 1, 2 Step (hudební videoklip)
Ciara feat. Petey Pablo - Goodies (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 The Disney Holiday Singalong (TV pořad)
2019 American Music Awards 2019 (TV pořad)
2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
I Can Do That (TV pořad)
2013 2013 American Music Awards (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 Kourtney a Kim dobývají New York (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2010 (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2005 2005 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
Umíte tančit? (TV pořad)
2004 2004 World Music Awards, The (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 The Craig Ferguson Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 R3hab & Ciara - Get Up (KSHMR Remix) [Lyric Video] (hudební videoklip)
2006 Ciara feat. Chamillionaire - Get Up (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky