foto

Clelia Sarto

  • nar. 26.11.1973 (45 let)
    Oldenburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Tödlicher Seitensprung (TV film)
Papa hat keinen Plan (TV film)
Vše zapomenuto, vše odpuštěno (TV film)
2017 Kobra 11 - Není úniku (TV film)
2016 Léto na Lanzarote (TV film)
Rosamunde Pilcher: Muž s velkým srdcem (TV film)
2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
Die Insassen (TV film)
2014 Für immer
Med v hlavě
2013 Mit Du
Ricky - Tři jsou už dav
2012 Rosamunde Pilcherová: Dokonalé štěstí (TV film)
2011 Rindvieh à la carte (TV film)
2009 Loď snů - Peru – Miami (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008 Pizza a marmeláda
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2007 Underdogs
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Feuer
Hotel snů: Bali (TV film)
Nachtasyl (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Schöne Frauen
2003 Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Ladies and Gentleman
Nachts im Park
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
2000 ...und das ist erst der Anfang
Rosamunde Pilcherová: Dlouhá cesta ke štěstí (TV film)
1999 Ein Weihnachtsmärchen - Wenn alle Herzen schmelzen (TV film)
No Sex (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Zmařené sny (TV film)
1997 Klepání na nebeskou bránu

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (12)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Vězeňský zápas (E04)
další epizody (6)
Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Wohltäter (S01E04)
2010 Wir müssen reden! (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Feuer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace