foto

Clelia Sarto

  • nar. 26.11.1973 (46 let)
    Oldenburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Papa hat keinen Plan (TV film)
Vše zapomenuto, vše odpuštěno (TV film)
2016 Léto na Lanzarote (TV film)
Rosamunde Pilcher: Muž s velkým srdcem (TV film)
2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
Die Insassen (TV film)
2014 Für immer
Med v hlavě
2013 Die Pfefferkörner - Alles auf Anfang (TV film)
Mit Du
Pfefferkörner - Endspurt (TV film)
Ricky - Tři jsou už dav
2012 Rosamunde Pilcherová: Dokonalé štěstí (TV film)
2011 Rindvieh à la carte (TV film)
2009 Loď snů - Peru – Miami (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
2008 Pizza a marmeláda
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2007 Underdogs
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Feuer
Nachtasyl (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Schöne Frauen
2003 Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Smrtelné nebezpečí (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Ladies and Gentleman
Nachts im Park
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
2000 ...und das ist erst der Anfang
Rosamunde Pilcherová: Dlouhá cesta ke štěstí (TV film)
1999 Ein Weihnachtsmärchen - Wenn alle Herzen schmelzen (TV film)
No Sex (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Zmařené sny (TV film)
1997 Klepání na nebeskou bránu

TV seriály

2020 Liebe. Jetzt! (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Genieße jeden Augenblick (E24)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kranke Liebe (S11E18)
2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die kalte Hand (S04E10)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das eiskalte Händchen (S09E21)
Kobra 11 (TV seriál)
Není úniku (S23E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (12)
Soko Vídeň (TV seriál)
3,2,1...Mord (S12E16)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Lebenslinien (S01E35)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Vězeňský zápas (E04)
další epizody (6)
Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Offene Baustellen (S16E28)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Der Wohltäter (S01E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Barvermögen (S09E19)
2010 Wir müssen reden! (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Santa Maria (S01E01)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Bali (E03)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrti vstříc (S08E03)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Feuer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky