foto

Neil Crone

  • nar. 29.5.1960 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bon Cop Bad Cop 2
Christmas Inheritance
Love on Ice (TV film)
The Great Northern Candy Drop (TV film)
2016 A Perfect Christmas (TV film)
2015 The Rainbow Kid
2014 One Starry Christmas (TV film)
Popelka naruby (TV film)
2013 A Very Larry Christmas
2008 Eating Buccaneers
2006 Hollywoodland
2003 Eating the Bones
Jasperský lynč (TV film)
Rhinoceros Eyes
Test
2002 Americké psycho 2
Kostka 2 - Hyperkrychle
Krvavý rozsudek (TV film)
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Naše Amerika (TV film)
Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun
Červené kecky (TV film)
2001 Hledač talentů (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Drtič
Mail to the Chief (TV film)
Ponecháni napospas
Thomas and the Magic Railroad
Vnadidlo
1999 Bláznivá runway
Coming Unglued (TV film)
1998 My Date with the President's Daughter (TV film)
Nedostupná pro kovboje (TV film)
1997 Vražedné ticho (TV film)
1996 Únos (TV film)
1995 Spenser: A Savage Place (TV film)
Výhled skleněným stropem (TV film)
1994 Právo na život

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
D-U-A-L-I-T-Y (E04)
Making Lemonade (E02)
The Ninth (TV seriál)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Home (S01E12)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Výpalné (S09E16)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Posvátné manželství (S08E04)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Překvapení (S04E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zločin a trest (S06E12)
2012 Saving Hope (TV seriál)
The Fight (S01E04)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Punchout (S02E11)
2011 Mé pravé já (TV seriál)
2009 Bob & Doug (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Zápisník (S01E11)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Erky Perky (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
King (TV seriál)
Odd Job Jack (TV seriál)
2002 I Love Mummy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a rusovlasý cizinec (S01E11)
Robobrouk (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sue a Levi / Mafie z východu (S01E01)
2001 Doc (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Force Majeure (S04E21)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1995 Mr. Men and Little Miss (TV seriál)
1994 Free Willy (TV seriál)
1992 Stunt Dawgs (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
Red Green Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace