foto

Alec Gillis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rakka
2012 Astronaut: Cesta domů
2009 Lovec kořist
2004 Vetřelec vs. Predátor
1988 Lebkouni

TV seriály

2017 Cooking with Bill (TV seriál)

Dokumentární

2016 Le Complexe de Frankenstein
2014 Remembering the Monster Kid : A Tribute to Stan Winston
2012 Beast Wishes

TV pořady

2014 Skin Wars (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Harbinger Down

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Harbinger Down

Maskérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace