foto

Martti Kuisma

  • nar. 27.8.1936
    Kirvu, Finsko
  • zem. 1.1.2000 (63 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tuhlaajapoika
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
1989 Raatimies Silvesterin sairaus (TV film)
1981 Pölhölä
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Sisarukset (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Arkkienkeli Oulussa (TV film)
Kiipijä (TV film)
Kirjailija Helteen kevät (TV film)
Olga (TV film)
Teatterituokio: Liekki (TV film)
Tuntematon ystävä
1977 Illansuusta puoleenpäivään (TV film)
Teatterituokio: Onni (TV film)
Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)
Viimeinen savotta
Volpone eli Kettu (TV film)
1976 Pääsiäinen (TV film)
Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni (TV film)
1975 Matti ja Mathilda (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Talvinen tarina (TV film)
Teatterituokio: Mörri (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Salakari (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
Vastamyrkky (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
Pohjantähti
1972 Elämisen tekniikka (TV film)
Huone puutalossa (TV film)
Oman itsensä herra (TV film)
Se on sitten kevät (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1971 Varo, autuas (TV film)
1970 Kämppä (TV film)
Pommitamme Pasilasta (TV film)
Sumuruisku (TV film)
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
1969 Oikeamieliset (TV film)
Oikeusjuttu (TV film)
1968 Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film)
Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero (TV film)
Jännitysnäytelmä: Leikki tulella (TV film)
Jännitysnäytelmä: Meteor 02 (TV film)
Jännitysnäytelmä: Murhaleikki (TV film)
Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Teatterituokio: Ferdys Pistoran kääntymys (TV film)
Teatterituokio: Junamatkalla (TV film)
Teatterituokio: Tarinoita kerrottavaksi (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Uhkapeli (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Kahden maanantain muisto (TV film)
Kunniakuja (TV film)
Olviretki Schleusingenissa (TV film)
Teatterituokio: Kohtalokas lemmenleikki (TV film)
Teatterituokio: Pyhän Patrikin päivä eli Luutnantin keinot (TV film)
Teatterituokio: Varjo (TV film)
1966 Aamiainen motellissa (TV film)
Biedermann ja tuhopolttajat (TV film)
Henrik IV (TV film)
Herakles (TV film)
Kuningas IV (TV film)
Teatterituokio: Eikä varpunenkaan putoa (TV film)
Teatterituokio: Hiljainen syksy (TV film)
1965 Kumarrusmatka (TV film)
Teatterituokio: Ruukku (TV film)
Valtatiellä (TV film)
Viitospöydän nuoripari (TV film)
1959 Vatsa sisään, rinta ulos!
1958 Nuori mylläri
Sven Tuuva
1957 Nummisuutarit

TV seriály

1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1983 Enkeli lenteli (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Rilleriusten taru (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)

Dokumentární

1982 Ramses ja unet
1968 Tuntemattomat - miehiä menestysnäytelmän kulisseissa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky