foto

Sab Shimono

  • nar. 31.7.1943 (76 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Watcher
2013 Yellow Face
2011 The Arcadian
2009 Scooby-Doo a samurajův meč
Starý páky
2008 The Sensei
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
2006 Americanese
Apokalypsa
2004 Harlequin
2003 Robot Stories
2002 Tomato and Eggs
2001 Ice Planet
2000 Luminarias
1999 Life Tastes Good
1998 Big Hit
1997 Cesta do ráje
1995 Vodní svět
1994 3 Nindžové - Protiúder
Muž stínu
Vražda mezi přáteli (TV film)
1993 Císařovi hosté
Stehy na duši
Želví nindžové III
1991 Plymouth (TV film)
1990 Hirošima: město popela (TV film)
Navštivte ráj
Podezření
1988 Wash, The
1987 Schůzka naslepo
1986 Hurá!
1984 Where the Toys Come From
1982 Modesty Blaise (TV film)
Vyzvání k souboji
1981 Krásné sny
1979 Mandrake (TV film)
When Hell Was in Session (TV film)
1978 And the Soul Shall Dance (TV film)
Rabbit Test
1976 Bitva o Midway
1973 Pueblo (TV film)
1972 Do řady!
1971 Nemocnice
1970 Milování

TV seriály

2017 Stretch Armstrong & the Flex Fighters (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Dembe Zuma (č. 10) (S04E16)
Samuraj Jack (TV seriál)
XCIV (S05E03)
XCII (S05E01)
2016 Flaked (TV seriál)
Palms (S01E04)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Shogun (S02E03)
2012 Želvy Ninja (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Oběť (S03E05)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztracená dcera (S01E22)
Pobřeží (S01E20)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Chryzantéma a meč (S04E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Avatar a pán ohně (S03E06)
Simpsonovi (TV seriál)
Akvamanželka (S18E10)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
Legion of Super Heroes (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Guru (S02E19)
Poušť (S02E11)
Slepá banditka (S02E06)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Bouře (S01E12)
Jižní vzdušný chrám (S01E03)
The Boondocks (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Aku Infection (S04E04)
2002 Samuraj Jack (TV seriál)
Jack Remembers the Past (S02E06)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Beginning (S01E01)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
V tebe věříme, ó Marge (S08E22)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bez mozku to nejde (S03E07)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Checks (S08E07)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1992 Raven (TV seriál)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Není ryba jako ryba (S02E11)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 A Year in the Life (TV seriál)
Gung Ho (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Call to Glory (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Svobodu nebo smrt (S01E14)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
One of Our Own (S02E02)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Cena války (S08E24)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý Soudruhu (S07E12)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Semiotics of Sab
1998 Frank Lloyd Wright

Video kompilace

2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky