foto

Linus Sandgren

  • nar. 5.12.1972 (46 let)
    Spånga, Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Bond 25
2018 Louskáček a čtyři říše
První člověk
2017 Souboj pohlaví
2016 La La Land
Super Bowl 50
2015 Joy
2014 Láska na kari
2013 Špinavý trik
2012 Lycka till och ta hand om varandra
Země naděje
2011 V tunelu
2010 Skrýš
2005 Bouře
2002 Lyckantropen

TV seriály

2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2002 Spung (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)

Dokumentární

2004 Alla bara försvinner

Hudební videoklipy

2018 Paul McCartney - Who Cares (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace