foto

Ottaviano Dell'Acqua

  • nar. 13.3.1955 (63 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Demon Mind
2005 Želvy na zádech
2003 Prendimi e portami via
Snuff killer - La morte in diretta
2002 Amnèsia
Gangy New Yorku
2001 Ama il tuo nemico 2 (TV film)
2000 Alex l'ariete
Giudice di rispetto, Un
Il conte di Melissa
1997 Double Team
1995 Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
1994 Průseráři
1991 Buck z konce světa
1990 Deadly Chase
Pummarò
Sapore di morte
1989 After Death - Zombi 4
Konečné zúčtování
Policajti z Miami
1988 Cop Game
Trappola diabolica
Zombi 3
1987 Double Target
1986 Giorni dell'inferno, I
Lone Runner
1985 Kajícník
Sejmi ho a běž
1984 Krysy: Noc hrůzy
Ničitel
Rush 2: Finální zápas
Tuareg
1983 Fuga dal Bronx
Ohnivý blesk
Srdce a zbroj
Železný muž
1982 Bomber
1981 Buddy míří na Západ
Giochi erotici nella 3a galassia
Kdo najde přítele, najde poklad
1980 Miliónový brouk
Osamělý rozzlobený policista
Velký útok zombies
Šerif a mimozemšťan 2
1979 Aféra Concorde
Muž na kolenou
Od Corleone až po Brooklyn
Sbirro, la tua legge è lenta... la mia... no!
Zombi 2
Šerif a mimozemšťan
1978 Buldozer
Policajt v Africe
1977 California
Cesta rajské smrti
Dva výtečníci
Genova a mano armata
Mannaja
Napoli spara!
New York, New York
1976 Conto è chiuso, Il
Donna chiamata Apache, Una
Napoli violenta
Paura in città
Roma a mano armata
Velké vydírání
Vrah a polda
Zorro: tajemný mstitel
1975 Il tempo degli assassini
1974 Občan se bouří
1972 La vita, a volte, è molto dura, vero Provvidenza?
1969 Satyricon
1968 Město psanců

TV seriály

2006 Capri (TV seriál)
Crimini (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)
2001 Angeli dell'isola verde, Gli (TV seriál)
1997 Racket (TV seriál)
1995 Occhio di falco (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sie nannten ihn Spencer
2012 Eurocrime! The Italian Cop and Gangster Films That Ruled the '70s
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace