foto

Louis Navarre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cartouches gauloises
Valentina a spol. (TV film)
2005 Tête de gondole
2003 Paris selon Moussa
2002 Filles, personne s'en méfie, Les
1999 Complices, Les (TV film)
1998 Marceeel!!! (TV film)
1997 C'est la tangente que je préfère
Censeur du lycée d'Epinal, Le (TV film)
1994 Caprices de Marianne, Les (TV film)
1991 Láska s rybou
1990 Cyrano z Bergeracu
Monsieur
1988 Polibek tygra
1986 Židovská známost
1984 Noční návštěva
1983 Vnější znaky bohatství
1982 Canard sauvage, Le (TV film)
Elle voit des nains partout!
Guy de Maupassant
N'oublie pas ton père au vestiaire...
Neřehtej se... je to k smíchu!
Tir groupé
1980 La Petite sirène
Mont-Oriol (TV film)
To já ne, to on
Voulez-vous un bébé Nobel?
À une voix près... ou La naissance de la IIIe république (TV film)
1979 I jako Ikarus
Louis XI ou Le pouvoir central (TV film)
Mais où et donc Ornicar
Martin et Léa
Mouton noir, Le
Nuit de l'été, La (TV film)
1978 Exercice du pouvoir, L'
Jsem nesmělý, ale léčím se
Jument vapeur, La
Louis XI ou La naissance d'un roi (TV film)
Pozor, děti se dívají
Professeur d'américain, Un
1977 Comme sur des roulettes
1976 Gloria mundi
1975 C'est dur pour tout le monde
Maître Pygmalion
Náhradník
Růžový telefón
Vous ne l'emporterez pas au paradis
1974 Et avec les oreilles qu'est-ce que vous faites?
Impossible... pas français
La Merveilleuse visite
Láska v dešti
Návrat velkého blondýna
Řidičský průkaz
1973 Muž z Acapulca
Velká žranice
1972 Chère Louise
Doktor Popaul
1971 Franz
1970 Roztržitý
1968 Jeunes filles bien... pour tous rapports

TV seriály

2008 La Cour des grands (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
1997 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Une retraite dorée (S03E01)
1992 Chien et chat (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Agence, L' (TV seriál)
La grande cabriole (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1984 Allô Béatrice (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Fantômas (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Un curé de choc (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky