foto

Min-soo Choi

  • nar. 26.3.1962 (57 let)
    Paju, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Daebak
2014 Jak ukrást psa
2006 Hollidei
Jopok manura 3
2005 Mýtus
2003 Cheongpung myeongwol
2002 Yesterday
2000 Libera me
1999 Yuryeong
1997 Inshalla
1996 Piano Man
1995 Salanghagi joheun nal
Teleoliseuteu
1994 Život a smrt Hollywood Kida
1993 Milwol yeohaeng
1992 Mister Mama
1990 Nambugun

TV seriály

2018 Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Geunyeoneun geojitmaleul neomoo saranghae (TV seriál)
Jukeoya saneun namja (TV seriál)
2016 Daebak (TV seriál)
Yeongjoo (TV seriál)
2014 Omangwa pyungyeon (TV seriál)
2013 Kalgwa kkot (TV seriál)
2012 Haepiending (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
Taekwon, doreul ahshibnikka? (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)
2009 Ahbeojieui jip (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)
2004 Hankangsutareyong (TV seriál)
2003 1%ui eomin keot (TV seriál)
Taeyangui namjjok (TV seriál)
2000 Sarangui jeonseol (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
1993 Eommaui bada (TV seriál)
1991 Sarangyi mwogilrae (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
어서옵 SHOW (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace