foto

Tim Rozon

  • nar. 4.6.1976 (43 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lake Placid: Legacy
2016 Crossfire (TV film)
2015 Unearthing
Vox (TV film)
2013 Legenda o Sarile
Sister's Revenge, A (TV film)
2012 A Nanny's Revenge (TV film)
2011 Befriend and Betray (TV film)
Long Gone Day
2010 St. Roz
Territoires
2009 Screamers: Hon na člověka
2008 Production Office
2007 Jízda smrti
2006 Duo
2005 Pure
2004 Bláznivá svatba (TV film)
Rodinný kšeft (TV film)
2003 Jane má schůzku (TV film)
2000 Gatsby (TV film)

TV seriály

2019 Diggstown (TV seriál)
Kim Bond (E06)
Nikki LeBlanc (E05)
Delroy Nelson (E04)
další epizody (6)
Wynonna Earp (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (12)
2018 Wynonna Earp (TV seriál)
War Paint (S03E12)
Daddy Lessons (S03E11)
The Other Woman (S03E10)
další epizody (12)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Rollout (S04E11)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
I Hope You Dance (S02E12)
Gone as a Girl Can Get (S02E11)
I See a Darkness (S02E10)
další epizody (12)
Schitt's Creek (TV seriál)
Opening Night (S03E01)
Saving Hope (TV seriál)
Birthday Blues (S05E03)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Landslide (S01E11)
další epizody (13)
Schitt's Creek (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E13)
Moira vs. Town Council (S02E06)
Bob's Bagels (S02E05)
další epizody (7)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Town for Sale (S01E13)
Surprise Party (S01E12)
Little Sister (S01E11)
další epizody (11)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Ramona the Pest (S04E11)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
Gallows Humor (S04E07)
další epizody (6)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Combat Hospital (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
I'd Do Anything (S03E12)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Elitních 18 (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
2009 The Listener (TV seriál)
Wild Roses (TV seriál)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Fries with That (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace