foto

William Stanford Davis

  • nar. 7.8.1951 (66 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Handsome
Please Stand By
2016 Kartonový boxer
So B. It
2015 Guns for Hire
Long Day Journey
2014 Dirty People
Passažir iz San-Francisko
2013 L.A. Superheroes
Vánoční koleda pro Cindy
2012 Prodigy Bully (TV film)
2011 Love, Gloria
2010 Barry Munday
2009 Podezřelá
Pokoj naproti
2007 Asylum
Kazatel smrti
Marlowe (TV film)
2005 Big Empty, The
Něco jako láska
Self Medicated
2004 Clean
Hollywood Division (TV film)
Subway Cafe
2003 Killing Christian
2001 James Dean (TV film)
2000 Proroctví: Černí andělé
1999 Ragdoll
1998 Barvy moci
Město andělů
1997 Damn Whitey
Running Time

TV seriály

2016 Chicago Med (TV seriál)
Choices (S01E09)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Chobotnice (S03E09)
Volební zvrat (S03E06)
Kalmazoo (S03E01)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Volcheck (S02E10)
Viagra (S02E06)
další epizody (5)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (9)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Konflikt s parkovacím místem (S06E09)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Sons & Daughters (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Ukradl policejní odznak (S01E22)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 LAX (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Slipknot (S03E09)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
2002 American Dreams (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Passions (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Secret Diary of Desmond Pfeiffer, The (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace