foto

Jérôme Kircher

  • nar. 21.11.1964 (52 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'invitation
2015 Couple in a Hole
La Tueuse Caméléon (TV film)
Sayônara
2014 Dassault, l'homme au pardessus (TV film)
Rodinka Belierových
2013 Complices, Les (TV film)
Indiscrétions (TV film)
Le clan des Lanzac (TV film)
Un prince (presque) charmant
2012 Mon frère Yves (TV film)
2011 Café de Flore
Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
Louise Wimmer
2010 Hypnóza
La Ligne blanche
Ni reprise, ni échangée (TV film)
Rio Sex Comedy
2009 Clara, une passion française (TV film)
La double inconstance (TV film)
Oscar et la dame rose
Útěk
2007 Enfin seul(s) (TV film)
Maminčina hlava
Moje místo pod sluncem
Zkáza zámku Herm
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Le Rainbow Warrior (TV film)
2005 Clémence
2004 Par accident (TV film)
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Clémence (TV film)
Nés de la mère du monde (TV film)
2002 La croix du Fau (TV film)
17 fois Cécile Cassard
1995 Jules et Jim (TV film)
1992 Enfants du naufrageur, Les
1990 Hamlet (TV film)
1989 Papa est parti, maman aussi
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)

TV seriály

2015 La vie devant elles (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Accusé (TV seriál)
Entre vents et marées (TV seriál)
2012 Clash (TV seriál)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Adèle (S01E07)
Toni (S01E05)
Victor (S01E04)
další epizody (5)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
Policajti (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)

Dokumentární

2014 J. R. R. Tolkien (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace