foto

Dennis Donnelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 The Toolbox Murders
1977 Soup and Me (TV film)
1976 Charlieho andílci (TV film)

TV seriály

1990 Stíny nad LA (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 The New Lassie (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Flying High (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Hardy Boys Mysteries, The (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The D.A. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace