foto

Byeong-joon Lee

  • nar. 27.1.1964 (55 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Naege nameun sarangeool
Salinjaeui gieokbeob
2016 Yeoja jeonjaeng : bongcheondong hyeoltoo
2015 Dolyeonbyuni
Yeoljung gateun sori hago itne
2014 Baekpeuro
Naui dogjaeja
2013 Jeonguk norae jarang
2012 5 baekmanbooleui sanai
Ahbuwei wang
Jeomjaengyideul
Nebeoending seutoli
2011 Jigoodaepyo rolling seutajeu
Leobeu pikseon
Peopekteu geim
2010 Pagwoedoen sanai
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2008 Oko za oko
2007 Bokmyeon dalho
2006 Gutayubaljadeul
2005 Nebohá paní Pomsta
1995 Neonsokeuro noeuljida

TV seriály

2018 Mohitto (TV seriál)
2017 Andante (TV seriál)
Gobaek bubu (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
Roboti aniya (TV seriál)
Sseomnam (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
Yeoja jeonjaeng (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Soosanghan 7 byungdong (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Naegero waseo byeolyi doeeotsda (TV seriál)
Ne yiootui anae (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
Gaksital (TV seriál)
Gootbai manool (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Oh maigat sijeun 2 (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Deurim hai (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
Oh maigat (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
2009 Namja yiyagi (TV seriál)
Sindye rella maen (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Kokkiri (TV seriál)
Kwageoreul mutji maseyo (TV seriál)
2007 Dalryeora godeungeo (TV seriál)
Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
2006 Haiena (TV seriál)
Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
2005 Onri yu (TV seriál)
패션 70's (TV seriál)
2004 Namjaga saranghal ttae (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace