foto

Kerttu-Kaarina Suosalmi

  • nar. 9.9.1921
    Lahti, Finsko
  • zem. 14.2.2001 (79 let)
    Hollola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Teatterituokio: Rakas rouva (TV film)
1975 Kesän maku
1970 Takiaispallo
1969 Bratři
1968 Kuuma kissa?

TV seriály

1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1968 Kuuma kissa? - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)

Dokumentární

1957 Sanan ja runon juhla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky