foto

Urs Egger

  • nar. 1955
    Bern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Die Spur der Mörder (TV film)
Kranke Geschäfte (TV film)
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
2017 Der Sohn (TV film)
Ein Kind wird gesucht (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Der Bankraub (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Die Seelen im Feuer (TV film)
Eine Liebe für den Frieden – Bertha von Suttner und Alfred Nobel (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Krokodil (TV film)
2011 Restrisiko (TV film)
2010 Kennedys Hirn (TV film)
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Böses Erwachen (TV film)
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
Erlkönig (TV film)
2006 Tod eines Keilers (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
2003 Poslední taxi (TV film)
2002 Epsteinova noc
Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
1998 Opernball (TV film)
1996 Die Halbstarken (TV film)
Turista (TV film)
1995 In uns die Hölle (TV film)
1992 Kinder der Landstraße
1987 Chaos im Gotthard (TV film)
Motten im Licht
1985 Vyllies: Whispers in the Shadow, The
1982 Atelier 5
1980 Go West, Young Man
1978 Eiskalte Vögel

TV seriály

2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2006 Das Duo (TV seriál)
Auszeit (E11)
Unter Strom (E10)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1990 Místo činu (TV seriál)
Howalds Fall (S21E03)
1989 Peter Strohm (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Go West, Young Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky