foto

Seon-kyeong Kim

  • nar. 26.12.1967 (53 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Iutsachon
2015 Mianhae saranghae gomawo
2013 Tichý zabiják
2011 Sunny
2002 Eichi
Raiteoreul kyeora
1996 Eunhaengnamu chimdae

TV seriály

2020 Bubueui segye (TV seriál)
2019 Láska s čokoládovou příchutí (TV seriál)
2017 Gunju : gamyeoneui juin (TV seriál)
2015 Hogooui sarang (TV seriál)
Manyeoeui seong (TV seriál)
Orenji mamalreideu (TV seriál)
2014 Chilheuk (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Bulhuui myeongjag (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Kangryukban (TV seriál)
Neon naege banehsseo (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2010 Geosang Kim Man Deok (TV seriál)
Naneun nabi (TV seriál)
2009 2009 Oein kudan (TV seriál)
2007 Taewangsasingi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky