foto

Jerome Ehlers

  • nar. 20.12.1958
    Perth, Western Australia, Austrálie
  • zem. 9.8.2014 (55 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Voják
2005 6. Batalion
2004 Through My Eyes (TV film)
2003 Ned Kelly
2002 Minuty strachu (TV film)
Útok na Alžbětu (TV film)
2001 Child Star: The Shirley Temple Story (TV film)
Dům strachu
Nezkrotné kočky (TV film)
Stařec, který četl milostné romány
2000 After the Rain
Virtuální hrozba (TV film)
1999 Chameleon II (TV film)
Change of Heart
Hon na čarodějnice (TV film)
Ruce pryč
1998 Chameleon (TV film)
1997 Kangaroo Palace (TV film)
1995 Sahara (TV film)
Swinger
1993 Nezdolná síla (TV film)
The Feds: Obsession (TV film)
The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
1991 Deadly
Fatal Bond
1990 Hlubiny srdce (TV film)
Quigley u protinožců
Weekend with Kate
1989 Miláčci bohů (TV film)

TV seriály

2011 Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
Paradise Lost (S04E05)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
All or Nothing (S02E01)
Barbarians at the Gate (S01E22)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
More Than Human (S01E03)
1997 Frontier (TV seriál)
1995 Glad Rags (TV seriál)
1992 Marlin Bay (TV seriál)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)
1988 True Believers (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making of 'Chameleon II: Death Match', The (TV film)
1994 True Stories (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky