foto

Liam Garrigan

  • nar. 1981
    Hull, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Herkules: Zrození legendy
2011 Night Watch (TV film)
2010 Inn Mates (TV film)
New Blood
2009 Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
2008 He Kills Coppers (TV film)
Small Dark Places (TV film)

TV seriály

2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Last Rites (S05E21)
2015 Spotless (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Broken Heart (S05E10)
The Bear King (S05E09)
Birth (S05E08)
další epizody (10)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E08)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E07)
další epizody (7)
Endeavour (TV seriál)
Trove (S02E01)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
2009 Vojandy (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2006 Chase, The (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace