foto

Martti Kainulainen

  • nar. 26.11.1927
    Lauritsala, Finsko
  • zem. 27.9.2000 (72 let)
    Joutseno, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Kekkosen kaveri (TV film)
1999 Puu kulkee (TV film)
Taustan Mikon kotiinpaluu (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
1991 Pirtua pirtua
1990 Vihreäreppuinen mies (TV film)
1989 Raatimies Silvesterin sairaus (TV film)
1988 Nuoruuteni savotat
1987 Vapaus (TV film)
1986 Elämän vonkamies
Ierikan iso haak (TV film)
Maailman paras (TV film)
Valtuuskunta (TV film)
1985 Neznámý voják
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Delegaatio (TV film)
Kuoleman hellä kosketus (TV film)
1981 Kadonnut armeija (TV film)
Syöksykierre
1980 Elinan surma (TV film)
Kätkäläinen (TV film)
Teatterituokio: Iltamien jälkeen (TV film)
1979 Onnellinen mies (TV film)
1977 Pakolaiset (TV film)
To člověku úplně stačí
Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet (TV film)
1976 Korpivaellus (TV film)
Manillaköysi (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
1974 Valojuhlat (TV film)
1969 Juntusen sielu (TV film)
Mustalaistyttö (TV film)
1967 Hupsut homekorvat (TV film)
1959 Ennen Cannaeta (TV film)
Lasisydän
Punainen viiva
1957 Vieras mies

TV seriály

1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1990 Fasaanit (TV seriál)
Lentsu (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1972 Moreeni (TV seriál)
1969 Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)

Dokumentární

1986 Vonkapaikalla

Režijní filmografie

Filmy

1986 Ierikan iso haak (TV film)
1976 Korpivaellus (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Ierikan iso haak (TV film)
1965 Pupu Peloton (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace