foto

Mark Ghanimé

  • nar. 1.12.1977 (41 let)
    Calgary, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas With a View (TV film)
No Escape Room (TV film)
2015 Killer Photo (TV film)
Věčně mladá
2013 Cinemanovels
Lovci bájných relikvií (TV film)
Předvečer zkázy (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Home (S01E08)
Soukromé očko (TV seriál)
Dokonalá vražda (S02E12)
Ať žije král (S02E11)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Na věčnost (S02E08)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
Wynonna Earp (TV seriál)
Everybody Knows (S02E07)
iZombie (TV seriál)
Eat, Pray, Liv (S03E03)
Království (TV seriál)
With Friends Like These (S04E01)
2016 Slasher (TV seriál)
As Water Is Corrupted Unless It Moves (S01E04)
Like as Fire Eateth Up and Burneth Wood (S01E03)
Digging Your Grave with Your Teeth (S01E02)
další epizody (4)
Království (TV seriál)
Wedlock (S03E09)
Pád (S03E08)
2015 Quantico (TV seriál)
Quantico (S01E10)
Helix (TV seriál)
Plán B (S02E11)
Matka (S02E10)
Ektogeneze (S02E09)
další epizody (5)
Království (TV seriál)
Ohař a laň (S03E07)
Za jakou cenu (S03E04)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Tajemství (S01E10)
další epizody (12)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Social Experiment (E10)
další epizody (4)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Emily and... the Outbreak (E03)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Borderline (S02E11)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Traitor (E20)
2011 Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
True Heroines, The (TV seriál)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
The Devil You Know (S05E20)
Smallville (TV seriál)
Přesvědčivost (S09E13)
2009 Wild Roses (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace