foto

Mark Ghanimé

  • nar. 1.12.1977 (39 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Killer Photo (TV film)
Věčně mladá
2013 Cinemanovels
Lovci bájných relikvií (TV film)
Předvečer zkázy (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)

TV seriály

2017 Wynonna Earp (TV seriál)
Everybody Knows (S02E07)
iZombie (TV seriál)
Eat, Pray, Liv (S03E03)
2016 Slasher (TV seriál)
As Water Is Corrupted Unless It Moves (S01E04)
Like as Fire Eateth Up and Burneth Wood (S01E03)
Digging Your Grave with Your Teeth (S01E02)
další epizody (4)
2015 Quantico (TV seriál)
Quantico (S01E10)
2014 Helix (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
True Heroines, The (TV seriál)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
The Devil You Know (S05E20)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace