foto

Albert Husson

  • nar. 3.8.1912
    Lyon, Francie
  • zem. 16.12.1978 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Drôle de couple (TV film)
1989 Nejsme žádní andělé - divadelní hra
1968 Stimme im Glas, Die (TV film) - divadelní hra
1965 Bonne occase, La
1964 Rien ne va plus
1963 Eine schöne Bescherung (TV film) - divadelní hra
Trasiga änglar (TV film) - divadelní hra
1962 Maléfices
Mesdemoiselles Armande (TV film)
1958 Clara et les méchants
1955 We're No Angels - divadelní hra
1948 Voix du rêve, La

TV seriály

1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace