foto

Guillaume Roussel

  • nar. 18.3.1980 (37 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Blue Mauritius
2017 Coexister
Smrtihlav
2016 Les liens du coeur (TV film)
2015 Un peu, beaucoup, aveuglément
2014 3 dny na zabití
Fastlife
Grace, kněžna monacká
La French
Le Crocodile du Botswanga
Temný bojovník
2013 20 ans d´écart
2012 Jeux dangereux (TV film)
Les Seigneurs
2011 Bon samaritain, Le (TV film)
Ni Vu, Ni Connu (TV film)
2010 Osudná láska (TV film)
Peau de chagrin, La (TV film)
2009 Associés, Les (TV film)
Meet Meline
Zabijácké včely (TV film)
2008 Corbeaux, Les (TV film)
Le monde est petit (TV film)
2006 Zítra je dnes

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
Losing My Religion (S01E06)
White Sauce? Hot Sauce? (S01E05)
2017 Happy! (TV seriál)
Year of the Horse (S01E04)
When Christmas Was Christmas (S01E03)
Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (E13)
Refuge (E12)
The Castle (E11)
další epizody (13)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part One (S02E11)
Truth and Consequences (S02E09)
The Velvet Glove (S02E07)
další epizody (9)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Desperation & Desperados (S01E08)
další epizody (10)
2010 Doc Martin (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace