foto

Guillaume Roussel

  • nar. 18.3.1980 (40 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Black Beauty
The Blue Mauritius
2019 Mais vous êtes fous
Primal
2017 Coexister
Smrtihlav
2016 Les Liens du cœur (TV film)
2015 Un peu, beaucoup, aveuglément
2014 3 dny na zabití
Fastlife
Grace, kněžna monacká
La French
Le Crocodile du Botswanga
Temný bojovník
2013 20 ans d´écart
2012 Jeux dangereux (TV film)
Les Seigneurs
2011 Le bon samaritain (TV film)
Ni Vu, Ni Connu (TV film)
2010 Osudná láska (TV film)
Peau de chagrin, La (TV film)
2009 Associés, Les (TV film)
Meet Meline
Zabijácké včely (TV film)
2008 Corbeaux, Les (TV film)
Le monde est petit (TV film)
2006 Zítra je dnes

TV seriály

2019 Agent (TV seriál)
Doma (E06)
Ryba musí plavat (E05)
Zvláštní páry (E04)
další epizody (6)
Happy! (TV seriál)
Vzkříšení (S02E10)
Pět kuřecích stripsů a bouchačka (S02E09)
2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Happy! (TV seriál)
Přítel smrti (S02E08)
Arlo a Marie (S02E07)
Pervapalooza (S02E06)
další epizody (12)
Ice (TV seriál)
Game of Stones (S02E01)
2017 Happy! (TV seriál)
Rok koně (S01E04)
Když Vánoce byly Vánoce (S01E03)
Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (S01E13)
Refuge (S01E12)
The Castle (S01E11)
další epizody (13)
2015 Doc Martin (TV seriál)
Rats attack (S04E06)
Martin les doigts d'or (S04E05)
Le Loup-garou de Port Garrec (S04E04)
další epizody (4)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part One (S02E11)
Truth and Consequences (S02E09)
The Velvet Glove (S02E07)
další epizody (9)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Desperation & Desperados (S01E08)
další epizody (10)
Doc Martin (TV seriál)
Madame Le Foll (S03E08)
Un corbeau et des baffes (S03E07)
Un conjoint en poste (S03E06)
další epizody (8)
2011 Doc Martin (TV seriál)
Toute la vérité (S02E06)
Le Bulot d'or (S02E05)
La Nuit de l'amour (S02E04)
další epizody (6)
2010 Doc Martin (TV seriál)
En vous souhaitant ! (S01E06)
Mon ami Jean-Pierre (S01E05)
Le Grand Mal (S01E04)
další epizody (6)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
A fleur de peau (S04E01)
2007 Elodie Bradford (TV seriál)
Une femme à la mer (E05)
2006 Elodie Bradford (TV seriál)
Intouchables (E04)
2005 Elodie Bradford (TV seriál)
Un ami pour Élodie (E03)
Les crimes étaient presque parfaits (E02)

Herecká filmografie

Filmy

2019 L'Héritage