foto

Eija Ahvo

  • nar. 31.1.1951 (70 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2013 Fatima (TV film)
2012 Kulman pojat
2011 Ticho
2006 Rock'n Roll Never Dies
2002 Luokkajuhla (TV film)
1999 Dirlandaa (TV film)
1996 Joulupukki ja noitarumpu (TV film)
1994 Kallion kimallus (TV film)
1992 Matka ajassa (TV film)
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Anni tahtoo äidin
1988 Joulupukki pulassa (TV film)
1987 Toukokuun yön tarinoita (TV film)
1985 Apinanhännät (TV film)
1984 Pessi ja Illusia
1983 Hammassärky
1982 Ihmeellinen maalari (TV film)
Kolme sisarta (TV film)
Vlčí léto laponského mlynáře
1979 Pietarin miilu (TV film)
1978 Itsenäinen runo (TV film)
1977 Kevään herääminen (TV film)
Teatterituokio: Onni (TV film)
1976 Ihmissydän (TV film)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Forever selluliitti (E02)
Mielensäpahoittaja - ennen kaikki oli paremmin (TV seriál)
Huumori (E04)
Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (7)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Oslava jara (část druhá) (S02E04)
2015 Syke (TV seriál)
Mysteeri (S02E01)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Syväsukellusta (E08)
Pelkkää lihaa (TV seriál)
Elämä voittaa (E10)
Uskottavuus kärsii (E09)
Keikka (E08)
další epizody (10)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lapsen etu (S03E07)
2003 Keltaisen kirahvin eläintarinat (TV seriál) - vyp.
2000 Dirlandaa (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1994 Jäitä hattuun (TV seriál)
Kultainen salama (TV seriál)
Pankkiryöstö 2/2 (E06)
Kaahariauto 1/2 (E03)
Miljoonakeikka 1/2 (E01)
1991 Tiina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1987 Mielisuosio (TV seriál)

Dokumentární

2003 MTV3 Live: Unicef-konsertti - Maailman näkymätön lapsi (koncert)
1997 Neljä kirjettä Hawalle (TV film)

Divadelní záznam

1995 Hype (divadelní záznam)
1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Puutarhurit

Dokumentární

1975 Kansan asian puolesta - aina valmis

Host

TV pořady

2020 Jussi Gaala 2020 (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2000 Terveisiä PC:stä (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1993 Kolmannen korvapuusti (TV pořad)
1986 Eurovision laulukilpailu 1986 - Suomen karsinta (TV pořad)
Presidentin juhlavastaanotto (TV pořad)
1985 Soitinmenot (TV pořad)
1984 Minnen av möten (TV pořad)
Pianonvartija (TV pořad)
1981 Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1974 Eurovision laulukilpailu 1974 - Suomen karsinta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky