foto

Jaakko Saariluoma

  • nar. 25.7.1967 (52 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2012 Niko 2
Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
2011 Risto
2008 Älä unta nää (TV film)
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2000 Viimeiset mitalit (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1997 Sairaan kaunis maailma
1993 Akvaariorakkaus
Kalliolle kukkulalle (TV film)
Paatti (studentský film)
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus

TV seriály

2016 Sorjonen (TV seriál)
Domeček pro panenky (část třetí) (S01E03)
Domeček pro panenky (část druhá) (S01E02)
Domeček pro panenky (část první) (S01E01)
2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
Risto (TV seriál)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Rami - ken kuoppaa kaivaa... (E06)
Arto - aja, automies, aja! (E02)
další epizody (4)
2004 Pelkovaara (TV seriál)
Maailmanpolitiikan arkipäivää (E12)
Totuus Pelkovaarasta (E11)
Pelkovaaran pelastajat (E10)
další epizody (9)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Ou Nou! (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Rakkaudesta häneen (S01E05)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
1997 Nitrokabinetti (TV seriál)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Polttaa ja kärventää (E05)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2004 Yrke: ståuppkomiker (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)

TV pořady

2016 Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2012 Mitä tuli tehtyä (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Mr. Mallorca kohteessa (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)

TV pořady

2015 Kingi (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2012 Mitä tuli tehtyä (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 UNICEF Maailman tärkein ilta (TV pořad) - mod.
2017 Stadi vs. Lande (TV pořad) - mod.
Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad) - mod.
2016 Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat (TV pořad)
Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
Paluu linnan juhliin (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
Roope Salminen Show (TV pořad)
Stand Up! (TV pořad)
2015 Kingi (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Ajankohtainen Nelonen (TV pořad)
Posse (TV pořad) - mod.
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Gala UNICEF 2011 (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Tuntemattomat (TV pořad)
2006 Läpiveto (TV pořad)
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Telvis 2003 (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky