foto

Kristiina Elstelä

  • nar. 10.1.1943
    Helsinky, Finsko
  • zem. 26.6.2016 (73 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2013 Přijede prezident!
Romanssi
2012 Musta Joulu
Punainen nauha (TV film)
2011 Odpadkový princ
2009 Täällä Pohjantähden alla
Virginie (TV film)
Výslech
2008 Bouřlivák
2007 Ganes
Sooloilua
2006 Kolme suudelmaa (TV film)
Suden arvoitus
2004 Nyrölä 3 (TV film)
Pan Pelikán
Tango (studentský film)
Uuno Turhapuro - This Is My Life
2003 Seurojentalon tango (TV film)
2002 Kymmenen riivinrautaa
Noita (TV film)
Tappava säde (TV film)
Umur
1999 Dirlandaa (TV film)
Mennyt heinäkuu (TV film)
1997 Kummeli kultakuume
Lahja (TV film)
1996 Pekko ja muukalainen
Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
1994 Avuton Anna
1993 Johannes 10-11 v. (studentský film)
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
Viimeinen pisara (TV film)
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
1989 Hyvästi ennen aamua
Kolme yötä (TV film)
Valkoinen nainen (TV film)
1988 "Onks' Viljoo näkyny?"
Ei jälkeäkään (TV film)
1986 Pekka Puupää poliisina
Tarmo Hynäsen onnellinen päivä
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
1985 Pekka & Pätkä ja tuplajättipotti
1984 Päivää, herra Kivi
Viimeinen keikka (TV film)
1982 Kaarlon kalossit
Kaikki tulevat päivät (TV film)
1974 Uudesta luotava maa (TV film)
1964 Onnelliset leikit
1962 Taape tähtenä

TV seriály

2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Pelko (S02E02)
Taivaan tulet (TV seriál)
Isieni talo (S02E02)
Karaokekuningas (S02E01)
2006 Sydän kierroksella (TV seriál)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
2002 Hurja joukko (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
2000 Dirlandaa (TV seriál)
Joulukalenteri (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1998 Camping Satumaa (TV seriál)
Isänmaan toivot (TV seriál)
Pappia kyydissä (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
Tuliportaat (TV seriál)
Sydän, risti ja ankkuri (E16)
Kauppa tai konkurssi! (E15)
Kaapit skandaaleja täynnä! (E14)
další epizody (16)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
Ota ja omista (TV seriál)
Salaisuuksia ja valheita (E15)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Ilman kavaluutta (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1995 Takaisin kotiin (TV seriál)
Tuomitut (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Pudonneita (TV seriál)
1993 Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
1989 Sinitaivas (TV seriál)
1987 Kaikki ihanat naiseni (TV seriál)
Satumainen Onni (TV seriál)
1986 Pekka ja Pätkä (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Dokumentární

2014 Näin tehtiin elokuvaa Romanssi
1994 Viisi päivää härkätiellä

Host

TV pořady

2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1991 Siivotaan, siivotaan (TV pořad)
1984 ÄWPK - Älywapaa palokunta (TV pořad)
1976 Laitapuolen lauluja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky