foto

Meri Nenonen

  • nar. 1973
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2013 Jäminkipohja
Nuoren Wertherin jäljillä
2012 Hvězdy nad hlavou
Miesten välisiä keskusteluja
Odhalený přístav
2010 Jos rakastat
Mobile Horror (TV film)
2009 Have a Nice Weekend
Kohtaamisia
Tuntematon sotilas (TV film)
Väärät juuret
2007 Hopeanuolet (TV film)
Katve (TV film)
2006 Kummelin jackpot
Onni von Sopanen
Unna a Nuuk
2004 Tyhjää ilman Tahvoa (TV film)
Výrobna dospělých
2002 Haaveiden kehä
Hengittämättä ja nauramatta
2001 Onnenpeli 2001 (studentský film)
1999 Sestřička
Silmä silmästä
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Hummeri (studentský film)
1996 Aatamin poika (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)
Tunneli (studentský film)

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Lähimmäisenrakkaus (E03)
2016 Mustat lesket (TV seriál)
Totuus (S02E12)
Silminnäkijä (S02E11)
Ramin kesä -77 (S02E09)
další epizody (6)
2014 Syke (TV seriál)
Pappi, lääkäri, kuppari (S01E07)
Toisen kanssa (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Työsuhde (E04)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Luumu - säätäjä ja pelimies (E07)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Todennäköisin syin (E08)
Syytä epäillä (E07)
Kuoleman askelmerkit (E06)
další epizody (8)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2004 Laura kesäleirillä (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
další epizody (10)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Paras mahdollinen maailma (S01E08)
další epizody (10)
1999 Ihana mies (TV seriál)

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)

TV pořady

2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1986 Arvaa setä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace