foto

Kiti Kokkonen

  • nar. 4.10.1974 (46 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Se mieletön remppa
2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
Swingers
2017 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2013 Ti praví
2011 Maaginen kristalli
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2000 Autobus sebevrahů
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1992 Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Iskelmäprinssi
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1986 O sněhové královně
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1983 Kolme mummoa (TV film)

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
Tule apuun Ringo! (E06)
Muumilaakso (TV seriál)
Muumilaakson marraskuu (S02E13)
Muumipeikko ja merihevoset (S02E12)
Muumimman muraali (S02E11)
další epizody (13)
2019 Muumilaakso (TV seriál)
Taikatalvi (S01E13)
Näkymätön lapsi (S01E12)
Kummitustarina (S01E11)
další epizody (13)
Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Uusi suunnitelma (E05)
Huolestuneet naapurit (E04)
další epizody (6)
2014 Angry Birds Stella (TV seriál)
Pig Power (S01E07)
2011 Erikoispartio (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1983 Tavataan Karppisilla (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Villa Hintikka (TV pořad)
2019 Huuma (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
Hyvät katsojat (TV pořad)
Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2017 Olipa kerran elämä (TV pořad)
2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 Antti Holma Show (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Suomen huutokauppakeisari (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky