foto

Johanna af Schultén

  • nar. 11.3.1965 (55 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2016 Tulen morsian
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2013 8-Ball
Ti praví
2011 Kam jsme kdysi šli
2009 Kohtaamisia
2007 Rok vlka
2005 Den stora resan
Piilopaikka kahdelle (TV film)
2001 Drakarna över Helsingfors
Onnenpeli 2001 (studentský film)
1999 Silmä silmästä
1998 Báječné ženy u vody
1997 Sokea piste (studentský film)
1995 Koti (TV film)
1993 Akvaariorakkaus
Ripa ruostuu
Tuliainen
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
Kuvia kuolemasta
Missä tukkani on?
1990 Laiska kuolema
Stenhjärta
1988 Raseri

TV seriály

2019 M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Kahdet häät ja yhdet varpajaiset (E01)
Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Uusi suunnitelma (E05)
Huolestuneet naapurit (E04)
další epizody (6)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Jorma (S01E05)
2017 Syke (TV seriál)
Lävistetty (S04E08)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Vážky (část druhá) (S01E05)
Vážky (část první) (S01E04)
2013 Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Kultainen häkki (E09)
Pako (E05)
další epizody (4)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Tilaisuus tekee miehen (S01E04)
Omilla poluilla (S01E01)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
2001 Ou Nou! (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky