foto

Marjatta Kurenniemi

  • nar. 7.5.1918
    Helsinki, Finsko
  • zem. 14.11.2010 (92 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello - kniha
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen - kniha
2015 Onnelin ja Annelin talvi - kniha
2014 Jill a Joy - kniha
1988 Anna Linnean hiukset (TV film) - povídka

TV seriály

2019 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál) - kniha
Rosvoliitto iskee jälleen (E06) - kniha
Uusi suunnitelma (E05) - kniha
Huolestuneet naapurit (E04) - kniha
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky