foto

Milan Knížák

  • nar. 19.4.1940 (79 let)
    Plzeň, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1989 Masseba

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Fenomén Underground (TV seriál)
Stát Knížák (studentský film)
2012 Dokument pro lidi
2010 Oko nad Prahou
2009 Exegi monumentum? (TV film)
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1998 Bigbít (TV seriál)
1997 Alternativní kultura (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2014 Stát Knížák (studentský film)
1979 Flux Concert (koncert)

Host

TV pořady

2014 Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
2010 Hyde Park (TV pořad)
Studio ČT24 (TV pořad)
2008 Máte slovo (TV pořad)
2006 Před půlnocí (TV pořad)
2005 168 hodin (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Pánský klub (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1993 Dobré ráno (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace